• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
21 مصدوم در واژگونی مینی بوس در محدوده الموت شرقی جاده اكبرآباد به روستای چاله

📛 21 مصدوم در واژگونی مینی بوس در محدوده الموت شرقی جاده اکبرآباد به روستای چاله

👁‍🗨دکتر سلطانی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان قزوین :

❌در ماموریتی که در ساعت ۰۶:۲۵به مرکز فوریتهای پزشکی استان قزوین اعلام شد خبر از واژگونی مینی بوس در مسیر الموت شرقی به روستای چاله میداد که به سرعت پنج آمبولانس اورژانس به همراه اتوبوس لانس به محل حادثه اعزام شدند.

❌دکتر سطانی در ادامه افزود :  این حادثه مصدوم بدحال نداشت که اقدامات درمانی توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی برای تمامی مصدومین انجام شد و ۲۱ مصدوم که در حادثه اعلام شده دچار تروما (ضربه) شده بودند که اقدامات درمانی برای تمامی آنها انجام شد.

❌ ۱۶ مصدوم توسط آمبولانس پایگاه های کاسپین ، زیباشهر ، زیباشهر ۲، معلم کلایه تحویل اتوبوس آمبولانس دادند و پنج مصدوم توسط دو آمبولانس هلال احمر به بیمارستان های رجایی و رازی قزوین منتقل شدند.

❌لازم به ذکر است ۱۶ مصدوم به بیمارستان رجایی و ۵ مصدوم تحویل بیمارستان رازی شدند.

⭕️در ادامه اکبری نیا مدیر بیمارستان رجایی افزود:
اقدامات درمانی بلافاصله پس از تحویل مصدومین به بیمارستان رجایی آغاز گردید و با افزایش پرستاران در بخش اورژانس بیمارستان رجایی در کوتاه ترین زمان ممکن ۸ مصدوم این حادثه بستری شدند و شش مصدوم حادثه به صورت سرپایی اقدامات درمانی دریافت کردند.