• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۰۸
  • کد خبر : ۱۵۱۴۲
پیام تبریك رییس و مدیر مركز آموزشی درمانی شهید رجایی به مناسبت روز جهانی طب اورژانس

پیام تبریک رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی به مناسبت روز جهانی طب اورژانس

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

"به نام خدا"

اینجانبان ۲۷ ماه می روز جهانی طب اورژانس را گرامی داشته و این مناسبت را به همه متخصصین محترم گروه طب اورژانس و همکاران مرتبط از جمله پرسنل بخش های اورژانس بیمارستانی و تکنسین های اورژانس پیش بیمارستانی تبریک می گوییم.

همه می دانیم رسیدگی سریع به بیماران و مصدومان اصل مهم و غیر قابل انکاری در نجات جان انسانهاست و فعالیت شبانه روزی و دلسوزانه همکاران در ابن نجاتگری حقیقتا مایه افتخار و قدردانی است.با تبریک مجدد این روز، از همه همکاران‌ گرامی که در این حوزه فرشته نجات مردم شده و هستند قدردانی می کنیم.

#روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی_شهیدرجایی